Termeni si conditii

DEFINITII

VANZATORUL, va insemna IT CAPITAL MANAGEMENT SRL, societate organizata in baza legii romane si proprietarul magazinului web www.lapiata.ro.

MAGAZINUL WEB, insemna magazinul on-line ,,LAPIATA’’ suportat de website-ul asociat domeniului www.lapiata.ro cu subdomeniile acestuia, incluzand website-ul public disponibil Clientilor.  

CONTINUTUL, va avea urmatoarele sensuri, dupa caz:

-toate informatiile afisate pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

-continutul oricarui e-mail trimis de catre vanzator catre clientii sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

-orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al vanzatorului catre client, conform informatiilor de contactare specificate de catre acesta;

-informatii legate de produsele si preturile practicate de vanzator intr-o anumita perioada;

-date referitoare la beneficiile oferite clientilor de catre vanzator, sau alte date privilegiate ale vanzatorului;

-date incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si continut multimedia prezentate pe website, toate acestea sunt proprietatea exclusiva a vanzatorului sau a partenerilor sai, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

SERVICIUL, va insemna serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale magazinului web, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa achizitioneze produse si servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (spre ex. telefonic).

CLIENTUL, va insemna orice persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la continutul si serviciul oferit de vanzator prin intermediul magazinului web, ulterior crearii contului de client.

CONTUL DE CLIENT, va insemna ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Client accesul la zonele publice ale magazinului web prin care se face accesul la serviciu. Crearea unui cont de client in magazinul web este limitata exclusiv la clientii persoane fizice. In situatia in care clientul doreste asocierea sa cu o persoana juridica, acesta va selecta bifa sunt persoana juridica diponibila in sectiunea si va introduce datele de facturare ale societatii.

CARD BANCAR va insemna instrumentul de plata, proprietate a clientului folosit de catre acesta pentru a plati in vederea achizitionarii produselor din magazinul web. Achizitiile se pot face exclusiv prin plata cu card bancar.

REPREZENTANT CURIERAT, va reprezenta persoana insarcinata sa duca la destinație comanda lansata in magazinul web.

PRODUSUL va insemna orice articol afisat in magazinul web care in momentul Comenzii este disponibil pentru a fi adaugat in cosul de cumparaturi a clientului. In spatiul magazinului web produsele se regasesc grupate pe categorii si pot fi afisate detaliat.

COMANDA, va reprezenta o lista de articole, rezultata in urma adaugarii in cosul de cumparaturi a produselor disponibile in Magazinul Web in vederea achizitiei. O Comanda initiata poate avea mai multe stadii:

-Stadiul nefinializat se refera la comanda in curs si se identifica cu cosul de Cumparaturi;

-Stadiul finalizat se refera la comanda finala, care nu mai poate fi editata, si reprezinta lista de achizitie;

-Stadiul platit este stadiul comenzii dupa livrarea produselor catre client;

-Stadiul facturat este stadiul comenzii din momentul trimiterii facturii electronice catre client;

-Stadiul respins este stadiul comenzii neacceptate de catre vanzator sau de procesatorul platilor.

COSUL DE CUMPARATURI, va insemna forma web a cosului compus din totalitatea produselor selectate de catre client din magazinului web in vederea achizitiei. Compozitia acestuia poate fi modificata pana la un anumit stadiu al comenzii, moment in care devine lista de achizitie.

LISTA DE ACHIZITIE va reprezenta forma finala a listei cu produsele adaugate de client in cosul sau de cumparaturi in vederea achizitiei. Aceasta tine loc de comanda ferma si este afisata in magazinul web inainte de efectuarea platii online sau inainte de livrarea la domiciliu. Orice incercare de editare a listei de achizitie, antreneaza reinitializarea unei comenzi noi.

INTERVALUL DE TIMP va insemna data si ora pentru livrarea produselor comandate de la producatori la domiciliu/alta adresa specificata de client in momentul lansarii comenzii. Termenul de livrare va fi de minim 24 ore, in functie de data si ora la care a fost lansata comanda.

PERIOADA DE PRELUNGIRE va desemna perioada de 24 ore de la intervalul de timp angajat in comanda pentru receptionarea produselor de catre client. 

PRAGUL MINIM va desemna valoarea minima a comenzii acceptata de vanzator.

TAXA DE LIVRARE va insemna o suma fixa pe care clientul o datoreaza vanzatorului ca urmare a livrarii la domiciliu a produselor comandate prin intermediul magazinului web cu livrare la domiciliu.

DOCUMENTUL desemneaza prezentele conditii generale.

CONTRACTUL LA DISTANTA reprezinta contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanta.

NEWSLETTER/ALERTA/COMUNICARE desemneaza mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor sau promotiilor desfasurate de catre vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

FISA PRODUSULUI va desemna pagina dedicata produsului comercializat in magazinul web ce afiseaza informatii detaliate despre acesta cu titlu informativ. Informatiile sunt insotite de imaginea Produsului si pot indica numele si tipul produsului, pretul in lei, dar si producatorul acestuia. 

PRODUSUL INLOCUITOR va desemna produsul similar sau superior celui comandat de client, propus de vanzator clientului pentru a inlocui un produs indisponibil temporar. Vanzatorul va anunta clientul despe eventualele produse indisponibile in magazinul web si va conveni impreuna cu acesta asupra produsului Inlocuitor, ce va fi in toate cazurile va veni in avantajul clientului.

PRODUCATOR, acea persoana din pietele aflate pe raza Sectorului 1 Bucuresti, detinator al produsului comandat de catre Client.

PRETUL PROMOTIONAL va desemna fie avantajul de fidelitate sau reducerea valorica reprezentand un pret special valabil intr-o perioada de timp determinata acordata clientilor la discretia vanzatorului. 

TRANZACTIE va insemna orice incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre vanzator catre client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri bancare agreat de catre acesta.

LIVRARE va insemna produsele comandate din magazinul web cu livrare la domiciliu, transportate contra cost la adresa comunicata de client. Serviciul de livrare este disponibil in Bucuresti – Sector 1, orasul Voluntari. Se poate vizualiza lista completa a localitatilor unde livram pe site-ul nostru.

 

INFORMATII GENERALE

Prezentele conditii de vanzare stabilesc conditiile contractuale aplicabile tuturor achizitiilor efectuate prin intermediul magazinului web www.lapiata.ro, cu subdomeniile acestuia, in baza si cu aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014 care transpun la nivel national prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de vanzare in orice moment si fara nicio notificare prealabila. De aceea, va recomandam sa consultati in prealabil aceasta sectiune de fiecare data cand doriti sa initiati o comanda online, aplicabile fiind exclusiv conditiile de vanzare de la data efectuarii comenzii.

Acceptarea acestor conditii este realizata, in momentul crearii contului de client, odata cu selectarea bifei "Am luat la cunostinta si accept conditiile de vanzare". Bifarea acesteia si selectarea butonului validare, indica faptul ca sunteti de acord cu respectarea acestora pe care le-ati citit, le-ati inteles si le-ati acceptat in integralitate.

Orice persoana cu varsta peste 18 ani care doreste sa comande din magazinul web www.lapiata.ro, cu subdomeniile acestuia, trebuie sa parcurga procedura de inregistrare pentru a crea un cont de client, indicand adresa sa de e-mail, numele, prenumele, adresa postala, numarul de telefon. Parola contului de client este strict personala, iar vanzatorul recomanda clientului sa nu o divulge nimanui, asigurand astfel pastrarea integritatii contului sau.

Magazinul www.lapiata.ro se adreseaza clientilor persoane fizice, posesorii unui cont de client in cadrul magazinului web, in mod exclusiv care au depasit varsta de 18 ani si care au parcurs etapele inregistrarii necesare crearii unui cont de client, nefiind suspendati sau inlaturati de catre vanzator, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind client, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile efectuate in nume personal si isi asuma consecintele care decurg din utilizarea spatiului www.lapiata.ro. De asemenea, clientul raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura, produsele www.lapiata.ro sau oricarui tert cu care vanzatorul are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat pe perioada derularii unui angajament (comandarea/ cumpararea unor produse), pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor datoriilor neonorate fata de vanzator.

In cazul in care clientul a achitat contravaloarea tuturor datoriilor neonorate fata de vanzator si isi revoca acordul exprimat in favoarea www.lapiata.ro, vanzatorul va anula contul de client al acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

 

COMANDA ONLINE

Pentru a plasa o comanda online in magazinul web www.lapiata.ro, clientul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

Sa consulte fisa produsului in care este mentionata denumirea, marca, pretul perceput, producatorul acestuia.

Sa selecteze butonul adauga in cos ori de cate ori identifica produse pe care doreste sa le comande imediat. Produsele sunt adaugate in cosul de cumparaturi al clientului, acestea fiind afisate in meniul site-ului.

Pentru a comanda produsele din cos, clientul trebuie sa se autentifice cu e-mailul si parola contului sau de Client si sa urmeze pasii mentionati.

Pentru livrare la domiciliu, trebuie selectata adresa de livrare.

Clientul trebuie sa efectueze plata online cu cardul si sa specifice daca doreste factura pentru companie.

La final, clientul selecteaza butonul verifica comanda pentru validarea finala, rezumat comanda.

Pentru plata online cu cardul bancar dupa validarea finala a comenzii, clientul este directionat catre o pagina de plata securizata. In aceasta pagina de plata securizata, clientul trebuie sa indice datele sale bancare: numele titularului si numarul cardului Bancar, data expirarii (luna si anul), codul de securitate si sa selecteze butonul platesc in siguranta. 

Dupa trimiterea comenzii si dupa ce datele bancare au fost verificate de procesatorul de plati, clientul primeste un mesaj de confirmare a comenzii. La scurt timp dupa, un e-mail de confirmare este primit de client pe adresa de mail din cont.

In cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, clientul este contactat telefonic de un reprezentant al curierului pentru a confirma programarea facuta in momentul lansarii comenzii si adresa de livrare.

Plasarea unei comenzi implica acceptarea de catre client a preturilor si a descrierii produselor oferite spre vanzare. Fotografiile, filmele, desenele etc. cu produse reprezinta doar ilustratii furnizate in scopuri informative.

Pentru moment, receptia partiala a comenzii livrate la domiciliu nu este posibila. Comanda se poate accepta asa cum este, ulterior gasindu-se o rezolvare amiabila, sau se poate refuza integral.

In toate cazurile, furnizarea online a numarului cardului bancar si validarea finala a comenzii vor constitui dovada integralitatii comenzii respective. Aceasta validare necesita semnatura si acceptul expres al clientului pentru toate operatiunile efectuate online. In cazul livrarii la domiciliu, validarea comenzii de catre client se va face in momentul lansarii acesteia.

Nicio modificare a comenzii nu va fi acceptata dupa validarea acesteia de catre client, cu exceptia acordului expres al vanzatorului.

Datele stocate in sistemele informatice ale vanzatorului vor fi considerate drept dovezi ale comunicatiilor si ale comenzilor care au intervenit intre parti.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza orice comanda din motive legitime, in special in cazul in care cantitatile comandate sunt disproportionat de mari in raport cu cantitatile comandate in mod normal de catre clientii care intrunesc calitatea de consumatori, dar si in cazul detectarii unui risc de frauda sau in cazul in care centrul de plata bancara refuza eliberarea autorizatiei.

 

MODALITATI DE PLATA SI PRETURI

Este acceptata o singura modalitate de plata pentru achizitiile efectuate de clienti din magazinul web: www.lapiata.roplata online cu cardul bancar. Nu sunt acceptate plati in numerar sau ramburs.

Plata online cu Cardul Bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro) pentru  finalizarea si validarea platii, clientul este directionat catre o pagina de plata securizata. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat optiunea de plata online.

Vanzatorul nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul bancar al clientului, acestea fiind procesate direct prin intermediul sistemelor securizate ale furnizorului de servicii de plati online. Procesatorul de carduri cancare agreat de vanzator are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract valid sau contract anulat, pentru a investiga oricare tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

Pretul de vanzare al produselor este cel in vigoare la momentul plasarii comenzii, sunt exprimate in LEI (RON) si includ TVA.

Cu toate acestea, cotele de TVA aplicabile sunt cele aflate in vigoare la data de livrare a produselor clientului. In cazul in care intervin schimbari legislative, diferentele care rezulta in urma modificarii cotelor de TVA vor fi dupa caz, retinute sau restituite clientului de catre vanzator.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI. In cazul platii prin card bancar, vanzatorul va debita contul curent al clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii Comenzii.

In cazul platilor online vanzatorul nu este, nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

In caz de imposibilitate de livrare a produselor comandate in termen de 24 ore de la intervalul de timp selectat in momentul plasarii Comenzii, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda iar sumele platite vor fi imediat disponibile in contul clientului. Ca urmare a nerespectarii angajamentului de receptionare la livrare, clientul poate suporta taxa de prelucrare a comenzii in valoare de 50 lei, care poate fi retinuta de drept de catre vanzator.

 

LIVRARE LA DOMICILIU

Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicata de catre client in procesul efectuarii comenzii. Clientul se obliga sa fie prezent pentru a receptiona comanda la adresa mentionata pe bonul de livrare.

Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii. In cazul aparitiei unor erori la introducerea datelor de livrare (strada, numar strada, bloc, numar, etaj, persoana de contact, numar de telefon) magazinul web www.lapiata.ro nu va fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii comenzii.

Livrarea produselor este asigurata pentru inceput in Bucuresti – Sector 1, orasul Voluntari.

La solicitarea curierului, clientul va face dovada identitatii sale si va comunica numarul de comanda.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii a numarului comenzii.

O comanda nu va putea fi livrata daca un client nu indeplineste conditiile mai sus mentionate.

Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona comanda efectuata pe magazinul web www.lapiata.ro si faciliteaza accesul curierului in locatia mentionata in comanda. In cazul in care curierul nu poate avea acces la adresa comunicata, livrarea nu se va onora.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre www.lapiata.ro, la momentul predarii produselor comandate catre client la adresa selectata de acesta la momentul validarii comenzii, prin semnarea facturii primite in acest sens de catre Client.

 

GARANTII SI RETURUL PRODUSELOR

Fiecare Produs comercializat de vanzator beneficiaza de termenul de garantie sau valabilitate, mentionat in certificatul de garantie al produsului, pe eticheta sau ambalajul acestuia, dupa caz.

Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt prezentate in fisa de produs dedicata.

Niciun client nu poate solicita o garantie extinsa, in alti termeni si alte conditii.

Fiecare produs comercializat de vanzator beneficiaza de o garantie de conformitate in baza prevederilor Legii 449/2003.

Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

In cazul in care vanzatorul nu poate livra un produs din cauza ca produsul nu este disponibil, acesta va informa clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care vanzatorul ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit, sumele varsate ca plata vor fi rambursate clientului de catre vanzator in magazinul sau, in maxim 3 zile lucratoare, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

In eventualitatea depasirii Intervalului de timp prevazut pentru livrare, vanzatorul va informa clientul si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare in conditiile in care acest lucru este posibil in mod obiectiv. La expirarea unei perioade de prelungire, nefinalizata prin receptionarea  produselor, comanda va fi automat anulata. In aceasta situatie sumele platite online cu card bancar nu vor fi rambursate clientului, daca nelivrarea s-a datorat culpei acestuia.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi alimente.

Vanzatorul nu solicita clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare informatii referitoare la date confidentiale de tip conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

Vanzatorul declina orice responsabilitate, in situatia in care un client ar fi prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca reprezinta interesele vanzatorului. Clientul va informa vanzatorul asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact indicate de vanzator.

Vanzatorul nu promoveaza SPAM-ul. Orice client ce a furnizat explicit adresa sa de e-mail in magazinul web poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

Comunicarile realizate de catre vanzator prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

 

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea in cazul neexecutarii sau executarii necorespunzatoare a contractului fie din cauza clientului, fie din cauza unei actiuni insurmontabile sau imprevizibile a unei terte parti, fie din cauza unui caz de forta majora.

Vanzatorul nu poate fi tinut responsabil in nici un fel in fata niciunui client care utilizeaza magazinele web sau continutul acestuia, altfel decat in limita prevederilor inscrise in prezentul document.

Vanzatorul nu garanteaza clientului acces la serviciul oferit prin intermediul www.lapiata.ro, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma, prin parcurgerea etapelor de inregistrare mentionate. 

Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor website-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele website-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

Vanzatorul este exonerat de orice vina in cazul utilizarii website-urilor si/sau al continutului transmis catre un client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul website-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al vanzatorului, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.

Vanzatorul nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca: Serviciul va fi potrivit cerintelor clientului; Serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel; Produsele/Serviciile obtinute gratis sau contra cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

In limita prevederilor prezentului document, operatorii, administratorii si/sau proprietarii website-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/ legatura/ tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre Client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul www.lapiata.ro.

 

LEGEA APLICABILA

Prezentului document ii vor fi aplicate dispozitiile legislatiei romane.

In cazul in care orice prevedere a acestuia este declarata nula sau inaplicabila, aceasta prevedere va fi interpretata in asa fel incat sa reflecte cel mai bine intentiile partilor, iar restul prevederilor vor fi considerate aplicabile de plin drept.

 

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Toate elementele acestui magazin web (texte, fotografii, ilustratii, marci, logo-uri, pictograme, etc.) sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului sau a partenerilor sai. Aceste elemente sunt protejate de legislatia romana si de textele internationale referitoare la respectarea drepturilor de autor, a marcilor, a desenelor si a modelelor, a brevetelor etc.

Orice reproducere sau reprezentare chiar si partiala prin orice mijloace, realizata fara acordul scris, prealabil si expres al vanzatorului sau al partenerilor sai unde acestia sunt titulari de drepturi, este interzisa si ilicita. Nerespectarea acestei interdictii constituie o contrafacere sau un act de concurenta neloiala care angajeaza responsabilitatea civila si penala a autorului sau.

 

LITIGII

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/ website-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre vanzator clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc, acesta se declara de acord cel putin cu prevederile prezentului document.

Orice disputa cu referire la prezentul document ce ar putea sa apara intre un client si vanzator se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, la sediul vanzatorului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

DISPOZITII FINALE

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale website-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice parte din continut, fara notificare prealabila a clientului.

Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe website din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul website-ului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a website-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Orice comentarii, intrebari, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la magazinul www.lapiata.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea vanzatorului.

Proprietarul (vanzatorul): IT CAPITAL MANAGEMENT SRL, cu sediul social in mun. Bucuresti, strada Nicolae G. Caramfil nr. 69, etaj 3, sector 1, CUI 34559130, nr. de inregistrare la ORC Bucuresti J40/6304/2015, cont IBAN RO77 BRDE 445S V217 0915 4450 deschis la BRD – Agentia Baneasa.

Adresa de contact: mun. Bucuresti, strada Nicolae G. Caramfil nr. 69, etaj 3, sector 1

Telefon: ______________

Email: [email protected].

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.